.

Apple brengt iTunes Store en AirPlay 2 naar Samsung-televisies

Televisies

Samsung heeft aangekondigd dat het de iTunes Movies- en TV Shows-app en AirPlay 2-ondersteuning zal aanbieden op zijn nieuwste televisies. Het zal de eerste televisiefabrikant zijn die deze dienst gaat introduceren op een apparaat dat niet door Apple is gemaakt. Toegang tot de iTunes-bibliotheek wordt mogelijk gemaakt via een speciale app voor het op Tizen gebaseerde Smart Hub.

“Met de nieuwe iTunes Movies- en TV Shows-app op Samsung Smart TV’s krijgen Samsung-gebruikers toegang tot hun bestaande iTunes-bibliotheek en kunnen ze in iTunes Store honderdduizenden films en afleveringen van televisieseries huren of kopen, inclusief de grootste selectie van 4K HDR-films. De iTunes Movies- en TV Shows-app werkt naadloos met de functies van de Samsung-televisies, zoals Universal Guide, New Bixby en Search, om een consistente ervaring te creëren op het Samsung-platform.”

Ondersteuning voor AirPlay 2 komt ook naar de televisies van Samsung, zodat gebruikers content van hun iOS- of Mac-apparaat eenvoudig kunnen streamen naar hun televisie. De modellen die Samsung in 2019 uitbrengt worden in het voorjaar met deze functie geleverd. De modellen van vorig jaar krijgen deze functionaliteit via een firmware-update.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren