Zesde generatie iPad Mini krijgt vermoedelijk 8,4-inch scherm

Tablets

De zesde generatie iPad Mini krijgt naar verluidt een 8,4-inch scherm en zou in oktober kunnen verschijnen. Dit claimt Gizmodo Japan op basis van een inmiddels verwijderde productpagina op Amazon.

Op de productpagina was een glazen screenprotector van Elecom te zien voor een 8,4-inch iPad. Geruchten hebben tot op heden gewezen op de komst van een zesde generatie iPad Mini met een schermformaat tussen de 8- en 9-inch groot. Analist Ross Young sprak eerder dit jaar de verwachting uit dat het zou gaan om een 8,3-inch paneel, wat overeenkomt met de verschenen screenprotector. De huidige iPad Mini heeft een 7,9-inch scherm, maar dankzij smallere bezels, het ontbreken van een thuisknop en een iPad Air-achtig ontwerp zou het formaat van de nieuwe iPad Mini nagenoeg identiek zijn, ondanks het grotere scherm.

De screenprotector stond gepland om live te gaan op woensdag 20 oktober. Hoewel de zesde generatie iPad mini naar verwachting dit najaar zal verschijnen, zijn er vooralsnog geen specifieke datums genoemd. Verschillende bronnen hebben gesuggereerd dat Apple in oktober van plan is om de vernieuwde MacBook Pro’s te introduceren en het zou zomaar kunnen zijn dat de iPad Mini onderdeel uitmaakt van het evenement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*