.

Surface Pro 5 biedt betere prestaties, langere accuduur en meer opslag

Computer Tablets

Het is inmiddels duidelijk dat de Surface Pro 5 niet in 2016 verschijnt, maar volgend jaar kunnen we volgens de laatste geruchten enkele welkome verbeteringen verwachten. Het populaire 2-in-1-apparaat zou naar verluidt worden aangeboden met een een usb-c-aansluiting, een langere accuduur, betere prestaties en meer.

Surface Pro 5

De Surface Pro 5 zal betere prestaties bieden en een langere accuduur dankzij het gebruik van de nieuwe Intel Kaby Lake-processors, die zowel sneller als efficiënter zijn dan de huidige Skylake-processors. Er gaan eveneens geruchten dat het bedrijf een usb-c-aansluiting wil toevoegen aan de Surface Pro 5, met Thunderbolt 3-connectiviteit.

De meegeleverd Surface Pen zou ook zijn verbeterd, zo zou de Pen draadloos kunnen worden opgeladen via een magnetisch dock. Een vingerafdrukscanner wordt mogelijk geïntegreerd in het PixelSense-scherm, een oplossing waarvoor het bedrijf vier jaar geleden al een patent heeft ingediend. Eerder dit jaar verschenen er ook geruchten dat de duurdere Surface Pro 5-versies worden voorzien van een scherm met een 4k-resolutie.

Wanneer de Surface Pro 5 op de markt wordt gebracht is nog onduidelijk. Microsoft komt in 2017 met de Windows 10 Redstone 2-update en de kans bestaat dat de Pro 5 uit de doos op deze nieuwe versie draait. De verwachting is ook dat de veel besproken Surface Phone rond deze periode wordt gelanceerd. De update zou het onder andere mogelijk maken om volwaardige x86-apps te draaien op een ARM-chip, waardoor de Surface Phone in combinatie met Continuum zelfs kan worden ingezet als een volwaardige computer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren