Samsung Galaxy Tab S 2: Prijzen en specificaties

Tablets

galaxy-tab-s2Het is alweer enige tijd geleden dat Samsung een high-end tablet op de markt heeft gebracht, want de Galaxy Tab S was de laatste tablet die in deze categorie valt. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en lijkt de tijd zijn aangebroken voor Samsung om de Galaxy Tab S 2 te onthullen. Er is overigens nog weinig wat we niet weten over de twee Galaxy Tab S 2 tablet, want de producten zijn in de afgelopen maanden al meerdere malen gespot in benchmarks en op een aantal afbeeldingen, maar nu weten we ook wat de adviesprijzen zijn.

De Samsung Galaxy Tab S 2 8.0 (SM-T710) en de Galaxy Tab S 2 9.7 (SM-T810) met alleen Wi-Fi connectiviteit gaan respectievelijk 399 euro en 499 euro kosten. Er komt ook een variant van de Galaxy Tab S 2 9.7 (SM-T815) met 4G connectiviteit voor 589 euro. Uit het artikel blijkt niet of er ook een 4G variant komt van de Galaxy Tab S 2 8.4.

[sc:adsense-tekst ]

Beide modellen zijn uitgerust met een super-AMOLED scherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels (4:3 beeldverhouding). Onder de motorkap vinden we een intern ontwikkelde Exynos 5433-soc  in combinatie met 3GB werkgeheugen. Er is standaard 32GB opslagruimte beschikbaar dat kan worden uitgebreid door middel van een microSD kaart.

De aluminium behuizing van de Galaxy Tab S 2 modellen is slechts 5,4mm dik. De capaciteit van de 8-inch variant bedraagt 3580mAh, terwijl het 9,7-inch beschikt over een 5870mAh accu. Aan de achterzijde vinden we een 8-megapixelcamera en een 2,1-megapixelcamera is gebruikt aan de voorzijde van beide tablets. Naar alle waarschijnlijkheid zal de TouchWiz interface gebaseerd zijn op Android 5.1.1 Lollipop.

De Samsung Galaxy Tab S 2 8.0 en 9.7 worden vermoedelijk later deze maand officieel aangekondigd.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*