Nieuwste iPad 10,2-inch momenteel met 60 euro korting beschikbaar

Tablets

De nieuwste iPad 10,2-inch (32GB) is nu in de aanbieding bij Amazon Duitsland voor slechts 294 euro. In Nederland wordt de tablet aangeboden voor 358 euro en dat is voor een product van Apple een ongekende korting. We verwachten niet dat Black Friday daar verandering in gaat brengen. Let op, want de korting wordt pas toegepast op de laatste pagina van het bestelproces. Amazon bezorgt de 10,2-inch iPad gratis in Nederland en afrekenen is mogelijk met iDEAL, creditcard en per bankoverschrijving.

Apple heeft zijn nieuwste instapmodel iPad in september op de markt gebracht. De tablet is uitgerust met een 10,2-inch scherm en onder de motorkap vinden we de Apple A10-soc. Verder is er ondersteuning voor de Apple Pencil en kan het toetsenbord worden aangesloten via de Smart Connector. De iPad heeft een fysieke thuisknop met een geïntegreerde Touch ID-vingerafdruksensor.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren