.

‘Nieuwe iPad Pro-modellen krijgen geen inkeping voor Face ID’

Tablets

Er verschijnen al enkele maanden geruchten over een nieuwe iPad Pro-modellen en nieuwe Macs, maar deze producten werden vorig maand niet op het jaarlijkse iPhone-evenement aangekondigd. De verwachting is dat Apple ze zal introduceren op een afzonderlijk evenement dat deze maand zou kunnen plaatsvinden.

Alles over de nieuwe iPad Pro

Een bron die bekend is met de ontwikkeling van de nieuwe iPad Pro-serie heeft enkele details gedeeld met de website 9to5Mac. Volgens de bron zijn er in totaal acht nieuwe modellen op komst. De modelnummers voor de Wi-Fi-modellen zijn iPad8,1, iPad8,2 en iPad8,5, iPad8,6. De iPad8,3, iPad8,4 en iPad8,7, iPad8,8 staan voor de modellen met cellulaire connectiviteit. We verwachten dat het de 10,5-inch en 12,9-inch iPad Pro betreft.

De iPad Pro-modellen krijgen een nieuw ontwerp en Apple neemt, net als op de iPhone, afscheid van de iconische thuisknop. Er zal echter geen inkeping aan de bovenkant van het scherm zijn te vinden. Apple heeft de nieuwe modellen ook voorzien van schermen met dunnere bezels, die nog steeds breed genoeg zijn om het TrueDepth-camerasysteem te huisvesten voor de gezichtsherkenningstechnologie Face ID. De technologie werkt op de iPad Pro zowel in portret- als landschapori├źntatie.

Het zal met de iPad Pro (2018) ook mogelijk zijn om HDR-beelden in 4k uit te sturen via usb-c. Er is in de software een nieuw menu aanwezig waar gebruikers de resolutie, HDR, helderheid en andere instellingen voor aangesloten externe schermen kunnen regelen. Er is ook een nieuwe versie van de Apple Pencil op komst en deze kan automatisch worden gekoppeld door de stylus in de buurt van de iPad te houden. Het is daardoor mogelijk om te schakelen tussen meerdere apparaten zonder de Apple Pencil in de Lightning-poort te steken.

Ten slotte is de nieuwe iPad Pro uitgerust met een nieuwe connector voor accessoires. De magnetische connector bevindt zich aan de achterkant van de iPad en maakt het verbinden van verschillende accessoires mogelijk. Apple komt met een nieuwe versie van het Smart Keyboard en andere fabrikanten kunnen eveneens gebruikmaken van de connector.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren