Nieuwe iPad Mini 4 is kleine versie van iPad Air 2

Render

iPad Mini 4De iPad Mini 4 wordt de compactste tablet die Apple tot op heden heeft uitgebracht, want volgens de laatste geruchten is het product een kleine uitvoering van de iPad Air 2. De Franse website NowHereElse heeft vandaag een video gepubliceerd op YouTube, waarin de render van de iPad Mini 4 centraal staat. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde site is de iPad Mini slechts 6,1mm dik, even dik/dun als de iPad Air 2, en minder dik dan de huidige 7,5mm van de iPad Mini 3.

De render van de iPad Mini 4 sluit aan bij eerdere geruchten dat de volgende iPad Mini is voorzien van een slankere behuizing, vergelijkbaar met dat van de iPad Air 2. Daarnaast wordt er gesproken over een 8-megapixelcamera aan de achterzijde, een volledig gelamineerd scherm en een snellere Apple A8 of Apple A9 processor. Helaas zijn we vandaag niks meer te komen over de interne upgrades die de iPad Mini 4 gaat brengen, maar wij verwachten dat het ditmaal een grotere update zal zijn, dan alleen het toevoegen van een vingerafdrukscanner, zoals vorig jaar het geval was.

Afgelopen vrijdag bereikte ons het nieuws dat Apple op 9 september zijn jaarlijkse keynote gaat houden, en ditmaal zouden de nieuwe iPads ook deel uitmaken van de presentatie. Naast de iPad Mini 4 en iPad Air 3 zal het evenement voornamelijk draaien om de iPhone 6S/6S Plus en mogelijk een nieuwe generatie Apple TV met eigen App Store, snellere hardware en een andere afstandsbediening met touchpad.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*