iPad Mini 4 is kleinere versie iPad Air 2, iPad Air 3 komt in 2015

Tablets

ipad-mini-4-ipad-air-2De vierde generatie iPad Mini is als we het Japanse blog Mac Otakara mogen geloven een kleinere uitvoering van de in 2104 uitgebracht iPad Air 2. In het artikel lezen we dat de iPad Mini 4 enkele features en specificaties van de iPad Air 2 gaat overnemen, waaronder de 8-megapixelcamera iSight camera aan de achterzijde, het erg dunne 6,1mm ontwerp en mogelijk een volledig gelamineerd scherm met een anti-reflectieve coating.

Het Japanse blog schrijft verder dat Apple vermoedelijk nog steeds een nieuwe iPad Air 3 met Apple A9-soc gaat onthullen naast de nieuwe iPad Mini, ondanks een opmerkelijk gerucht van het Taiwanese Economic Daily News dat zei dat er in 2015 geen nieuwe iPad Air zou worden uitgebracht. Het wat niet het enige opvallende bericht van onze Taiwanese collega’s, want ook zou de iPad Mini 4 de laatste 7,9-inch tablet zijn van Apple, omdat het bedrijf zich in de toekomst zou willen richten op de grotere iPad Air en de lang verwachte, maar nog steeds niet aangekondigde, iPad Pro.

[sc:inpost-tekst ]

Een doorgaans goed geïnformeerde bron voor Apple geruchten is KGI Securities analist Ming-Chi Kuo, hij informeerde investeerders deze week dat de iPad Mini 4 in feite een kleinere versie is van de iPad Air 2. Kuo bracht helaas geen verdere details naar buiten over de iPad Air 3 of iPad Pro, maar in het verleden heeft de analist al meerdere malen gesproken over het bestaan van de 12,9-inch tablet.

Veel bronnen claimen dat Apple later in 2015 met een nieuwe iPad Air 3, iPad Mini en 12,9-inch iPad Pro komt. De lancering van drie nieuwe iPads komt als geroepen, want Apple verkocht in de afgelopen vijf kwartalen steeds minder iPads. Gezien eerdere jaren is de kans groot dat de presentatie van de nieuwe iPad modellen ergens in oktober zal plaatsvinden.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*