Instapmodel iPad in de aanbieding bij Coolblue voor 299 euro

Tablets

Ben je op zoek naar een nieuwe iPad of wil je er één cadeau doen tijdens kerst? Bij Coolblue is momenteel de zilverkleurige 9,7-inch iPad (2018) in de aanbieding voor slechts 338 euro. De tablet wordt elders vanaf 338 euro aangeboden en de producten van Apple worden gedurende het jaar vrijwel nooit afgeprijsd.

Deze iPad is het instapmodel van Apple en is voorzien van een 9,7-inch lcd-scherm met een resolutie van 2048 x 1636 pixels (264 pixels per inch). Onder de motorkap vinden we de krachtige A10 Fusion-soc van Apple in combinatie met 2GB aan werkgeheugen. Naast de uitstekende specificaties, blijft Apple de iPad ook veel langer voorzien van software-updates in vergelijking met concurrerende Android-tablets. De verwachting is dat deze iPad nog vele jaren iPadOS-updates zal ontvangen. Momenteel draait de iPad op iPadOS 13, de nieuwste versie van het mobiele besturingssysteem dat volledig geoptimaliseerd is voor tablets.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren