Foto’s van iPad Mini 4 tonen nieuw en mogelijk dunner ontwerp

Tablets

Toen Apple de iPad Air 2 en de iPad Mini 3 eind 2014 introduceerde waren veel consumenten teleurgesteld met de iPad Mini update, want eigenlijk was alleen de Touch ID vingerafdrukscanner toegevoegd aan de iPad Mini 2 en zijn de overige specificaties hetzelfde gebleven. Volgens verschillende geruchten zou de iPad Mini 4 een grotere upgrade moeten zijn met enkele iPad Air 2 eigenschappen, waaronder een dunnere behuizing.

ipad-mini-4

De Franse website NowHereElse publiceerde vandaag enkele foto’s en een video waarin een vroege versie zou zijn te zien van de achterkant van de iPad Mini 4. De aluminium behuizing kent veel gelijkenissen met de huidige iPad Mini, maar met enkele ontwerp veranderingen die we kennen van de iPad Air 2.

[sc:inpost-tekst ]

Er is aan de onderzijde nu een enkele speaker grill te vinden naast de Lightning poort, in plaats van twee rijen en de mute-schakelaar is ook verdwenen en vervangen door een opening voor de microfoon.

ipad-mini-4-2

Verschillende geruchten suggereren dat de iPad Mini 4 dunner zal zijn dan de iPad Mini 2 en iPad Mini 3, echter blijft het vrijwel onmogelijk om in te schatten hoe dik de behuizing van de iPad Mini 4 gebaseerd op de gelekte afbeeldingen. Naast een nieuwe en dunnere behuizing zou de iPad Mini 4 ook worden voorzien van een nieuwe processor, zoals bijvoorbeeld de Apple A8X (iPad Air 2) of de nieuwe Apple A9-soc die later dit jaar komt.

Wanneer de iPad Mini 4 verschijnt is nog niet geheel duidelijk, maar in de voorgaande jaren heeft Apple het laatste kwartaal gebruikt om een nieuwe generatie iPad modellen te onthullen. Naast de iPad Mini 4 verwachten we in de laatste maanden van 2015 ook een iPad Air 3 en mogelijk een 12-inch iPad Pro.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*