Foto iPad Mini 4 case bevestigt ontbreken mute-schakelaar

Tablets

De iPad Mini 4 en de iPad Air 3 worden in het laatste kwartaal van 2015 verwacht, en we hopen dat Apple ditmaal meer veranderen zal introduceren dan vorig jaar het geval was met de iPad Mini 3. Tijdens de aankondiging vorig jaar werd de tablet slechts kort besproken en dat was niet zonder reden. De voorganger van de iPad Mini 4 beschikte over exact dezelfde processor, camera en overige hardware, en de enige opvallende verandering was dan ook de Touch ID vingerafdrukscanner.

Verder was de tablet voor het eerst te verkrijgen in de kleur goud en heeft de 32GB plaats moeten maken voor de 64GB variant. Afgezien van deze wijzigingen was er in 2014 helemaal niks nieuws en leek de iPad Mini 2 qua prijs en functionaliteit ook eigenlijk een betere keuze te zijn.

[sc:adsense-tekst ]

De verwachting is dan ook dat de stap van de iPad Mini 3 naar de iPad Mini 4 een grotere zal zijn. In de afgelopen maanden hebben we al verschillende foto’s en video’s gezien de achterkant van de iPad Mini 4. Vandaag is er opnieuw informatie verschenen over de iPad Mini 4, want een case voor de Apple tablet toont enkele eigenschappen van het nieuwe product.

Mochten de geruchten over de iPad Mini 4 tot op heden kloppen, dan krijgt de tablet dit najaar een dunner ontwerp met een enkele rij van kleine openingen voor de speaker, een microfoon op de plaats van de mute-schakelaar en een groot aantal verbeteringen onder de motorkap, zoals de nieuwe Apple A9 processor en 2GB werkgeheugen. De hogere hoeveelheid werkgeheugen zorgt voor een groot aantal nieuwe multitask mogelijkheden die voor iOS 9 werden geïntroduceerd, en de iPad profiteren verreweg het meest van deze nieuwe features.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*