Zo kijk je zeven dagen gratis naar Disney+ en zeg je het abonnement op

Streamingdiensten

Disney+ is sinds kort beschikbaar in Nederland en als je overweegt om een abonnement te nemen dan is het goed om te weten dat er ook een gratis proefperiode beschikbaar is. Deze proefperiode duurt zeven dagen en geeft je toegang tot alle films en series die ook voor betalende leden beschikbaar zijn.

Disney+ gratis uitproberen

Met Disney+ krijg je toegang tot meer dan 600 tv-shows, films en documentaires, waaronder de gloednieuwe Star Wars-serie The Mandalorian. Je krijgt zelfs toegang tot National Geographic-content, een kijkje achter de schermen in Disneyland, Jeff Goldblums realityshow (The World According to Jeff Goldblum), elke aflevering van The Simpsons en niet te vergeten nieuwe Marvel-miniseries zoals Loki, Hawkeye en Wandavision in de nabije toekomst. Het is een uitputtende lijst en er komt nog veel meer aan.

Vergeet niet om je abonnement op te zeggen voordat de proefperiode is afgelopen als je niet in rekening wilt worden gebracht. Na de gratis proefperiode betaal je €6,99 per maand.

Kun je Disney+ vaker gratis proberen?

Je kunt Disney+ niet vaker gratis uitproberen. Je moet je namelijk aanmelden met een betaalmethode, waardoor je geen andere e-mailadressen kan gebruiken, tenzij je beschikt over meerdere betaalmethoden.

Wat is inbegrepen in de gratis proefversie van Disney+?

Het antwoord is simpel: alles. Naast alle bekende Disney-films en -shows, geeft Disney+ je ook toegang tot de content van Fox (inclusief documentaires van National Geographic), Marvel-films en unieke Star Wars-series zoals The Mandalorian. Omdat Disney+ ongeveer de helft kost in vergelijking met concurrerende diensten zoals Netflix is het ook behoorlijk voordelig.

Disney+ opzeggen

Gelukkig is het opzeggen van je Disney+-abonnement (voordat je begint te betalen of daarna) vrij eenvoudig. Bovendien eindigt het na de huidige factureringsperiode. Zo zeg je een Disney+-abonnement op:

  • Log in op Disney+
  • Klik op uw gebruikersprofiel (rechtsboven)
  • Selecteer ‘Account’
  • Selecteer ‘Factureringsgegevens’
  • Klik op ‘Abonnement opzeggen’
  • Klik op ‘Opzegging voltooien’

Vergeet niet dat je mag opzeggen voordat je gratis proefperiode van zeven dagen voor Disney+ is afgelopen. De proefperiode stopt zodra de zeven dagen voorbij zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*