Persafbeeldingen van nieuwe Motorola Moto 360 gelekt

Smartwatches

De volgende generatie Motorola Moto 360 wordt vermoedelijk volgende week officieel aangekondigd, maar in de afgelopen weken is het slimme horloge al meerdere keren te zien geweest. Vandaag is het opnieuw raak en ditmaal is het de doorgaans goed geïnformeerde telefoonlekker @evleaks, die de officiële persafbeeldingen van de tweede generatie Motorola Moto 360 heeft gelekt.

Motorola Moto 360S en Moto 360L

De persafbeelding laten twee verschillende versies zien van de nieuwe Moto 360 en naar alle waarschijnlijkheid wordt het grotere model als de Moto 360L geïntroduceerd, terwijl de kleinere variant onder de Moto 360S naam wordt uitgebracht. Uit verschenen informatie bleek al dat de Moto 360L over een 375mAh accu beschikt en de capaciteit van de Moto 360S bedraagt 270mAh. Verdere informatie, zoals de gebruikte chipset en de resolutie van het scherm, ontbreken nog.

[sc:inpost-tekst ]

Het meest opmerkelijke aan de afbeeldingen is dat het kleine zwarte balkje aan de onderkant van het ronde Moto 360 scherm niet langer zichtbaar is. In dit balkje waren enkele sensoren verwerkt, zoals de lichtsensor om automatisch de helderheid van het display aan te passen, echter zorgde het er ook voor dat het scherm niet geheel rond was. Op de eerder gelekte foto’s van de Moto 360 was het zwarte balkje bovendien wel zichtbaar en het is dan ook onduidelijk of Motorola ze tijdelijk heeft laten verdwijnen op de persafbeeldingen of dat de sensoren ditmaal in de behuizing zijn verwerkt.

De opvolger van de Motorola Moto 360 wordt volgende week tijdens de IFA 2015 beurs in Berlijn verwacht. Het horloge zal vermoedelijk in september in de verkoop gaan en draait net als zijn voorganger op het Android Wear besturingssysteem van Google.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*