Nieuwe Moto 360 komt in september, Sport versie in november

Smartwatches

Motorola Moto 360SDe tweede generatie Motorola Moto 360 is in de afgelopen dagen al verschillende keren gelekt en vandaag kunnen we je opnieuw een aantal afbeeldingen voorschotelen van de nieuwe Moto 360. De doorgaans goed geïnformeerde Twitter-gebruiker @Upleaks publiceerde enkele foto’s van de Moto 360 (2nd-gen) en bevestigde ook dat er een Sport-versie van de smartwatch in de maak is.

Moto 360 (2nd-gen) & Moto 360 Sport

De afbeeldingen van de nieuwe Moto 360 komen overeen met eerdere lekken, en we zien hier opnieuw een metalen behuizing en een polsbandje van leer of metaal. Daarnaast lijkt het horloge ook in de kleur roségoud te komen, een optie die gisteren nog niet zichtbaar was op de andere officiële persafbeeldingen van de smartwatch. De Moto 360 Sport was nog niet eerder getoond en ruilt het metaal in voor plastic, en ook lijkt het niet mogelijk te zijn om de polsbandjes te verwisselen. Specificaties van dit model ontbreken nog, desondanks achten wij de kans groot dat de Moto 360 Sport waterdicht is gezien de doeleinden van het product.

[sc:inpost-tekst ]

De Motorola Moto 360 (2nd-gen) wordt volgens de bron in september uitgebracht, terwijl de Moto 360 Sport ergens in november wordt verwacht. Motorola lijkt zich vermoedelijk ook specifiek te willen richten op de wearables voor sporters, want uit een recent marktonderzoek bleek dat FitBit met zijn eenvoudigere en goedkopere fitness wearables momenteel marktleider is.

Daarnaast was er gisteren nog wat onduidelijkheid of het zwarte balkje onderin het scherm opnieuw zichtbaar zal zijn op de nieuwe Moto 360, maar daar lijken deze afbeeldingen een einde aan te maken. Op het lichtere model is namelijk duidelijk te zien dat dit balkje ook aanwezig is op de tweede generatie Moto 360. Motorola zegt dat dit een vereiste is, omdat de behuizing een te dunne bezel heeft voor de plaatsing van de lichtsensor, waarmee de helderheid van het scherm automatisch kan worden aangepast om de accuduur te verbeteren.

Wordt de Moto 360 jouw eerste smartwatch? Laat het ons weten in de reacties.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*