Motorola Moto 360 (2015) opnieuw te zien op foto’s

Smartwatches

Enkele dagen geleden toonden we je al enkele foto’s van de Motorola Moto 360 (2015) smartwatch. Het ontwerp lijkt veel op dat van zijn voorganger, maar op de nieuwe Moto 360 is de plaatsing van de digitale kroon aan de rechterkant aangepast. Op de originele Moto 360 is de knop te vinden op 3 uur, terwijl de knop op zijn opvolger op 2 uur is geplaatst.

De Motorola Moto 360 is inmiddels een jaar op de markt en was de eerste Android Wear smartwatch met een rond scherm. De grootste klacht was echter dat het scherm niet geheel rond was, want in de kleine zwarte balk onder het scherm zijn enkele sensoren verwerkt, zoals de lichtsensor, ook wel beter bekend als de “platte band”. In de afgelopen maanden gingen er geruchten dat de nieuwe Moto 360 wel volledig rond zou zijn, maar wanneer we afgaan op de foto’s lijkt dit helaas niet het geval te zijn.

De foto’s die vandaag zijn gelekt laten de Moto 360 zien om de pols van Lenovo vicepresident Chen Xudong. De andere foto is in het wild geschoten.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*