Apple Watch Ultra (2022) in de aanbieding voor slechts 557 euro

Aanbiedingen Smartwatches

Bij Amazon Nederland is vandaag de eerste generatie Apple Watch Ultra in de aanbieding voor slechts €557. Bij de concurrentie is de robuuste smartwatch verkrijgbaar voor €684,99, wat neerkomt op een korting van €127,99. Apple bracht de Watch Ultra eind 2022 op de markt voor de adviesprijs van €999. Er zijn slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar voor deze aanbieding. Wanneer het claimpercentage de 100 bereikt, is de actie voorbij.

Apple Watch Ultra aanbieding

De Apple Watch Ultra heeft een titanium behuizing en het oled-scherm kan een piekhelderheid van 2000 nits bereiken, waardoor dit horloge in allerlei omstandigheden zonder problemen is te gebruiken. De aanpasbare oranje Action-knop kan voor diverse functies worden gebruikt, waaronder workouts en de nieuwe backtrack-functie.

Verder komt de Apple Watch Ultra met verschillende gezondheidsfuncties, zoals een ECG-sensor, hartslagsensor, bloedsaturatiemeter, lichaamstemperatuursensor en een dieptemeter voor duikers, goedgekeurd volgens de EN13319-standaard. Je kan met het horloge duiken tot 40 meter. De accu, volledig opgeladen, gaat tot 36 uur mee en kan in de energiebesparingsmodus kan de smartwatch het zelfs tot 60 uur uithouden, waarbij cruciale functies zoals hartslagmeting en gps behouden blijven.

Dit alles wordt aangedreven door de Apple A8-chip met ondersteuning voor mobiele netwerken. Je kan er daardoor ook mee bellen en de toevoeging van drie microfoons en geavanceerde algoritmes optimaliseert de geluidskwaliteit van gesprekken onder diverse omstandigheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*