Zo werkt de irisscanner van de Galaxy Note 7

Smartphones

Het is inmiddels zeker dat de Samsung Galaxy Note 7 wordt voorzien van een irisscanner en dankzij enkele nieuwe foto’s hebben we ook een idee gekregen hoe de scanner in de praktijk werkt. Daarnaast kunnen we ook bevestigen dat de Note 7 beschikt over 4GB LPDDR4-geheugen en niet de 6GB, waarover de laatste tijd meerdere keren is gesproken.

https://www.youtube.com/watch?v=AiNBpupkM2Y

Galaxy Note 7 irisscanner

Op de onderstaande foto van de Galaxy Note 7 is te lezen dat er tussen het scherm en de ogen een minimale afstand moet worden gehouden van 20 cm om schadelijke gevolgen te voorkomen. Gebruik de irisscanner eveneens niet op de ogen van baby. Verder raadt Samsung gebruikers aan om geen screenprotectors te plaatsen wanneer er gebruik wordt gemaakt van de irisscanner.

samsung galaxy note 7 tekst

Op deze afbeelding schrijft Samsung dat het dragen van een bril of contactlenzen kan zorgen voor problemen bij het verifiëren van de gebruiker. Samsung geeft als advies om de bril af te zetten wanneer je de Galaxy Note 7 wil ontgrendelen. Een afstand van 25 tot 35 cm wordt aanbevolen voor het scannen van je iris. Daarnaast moet de sensor niet in direct zonlicht worden gebruikt.

galaxy note 7 - irisscanner

Op de laatste afbeelding is te zien dat de Galaxy Note 7 over 4GB aan werkgeheugen beschikt.

samsung galaxy note 7 werkgeheugen

Specificaties

De Galaxy Note 7 beschikt over een 5,7-inch amoledsscherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, waarbij het scherm aan beide zijkanten licht gekromd is. Uit eerder verschenen benchmarks is daarnaast gebleken dat de Europese variant van de Note 7 wordt aangedreven door een Exynos 889x-soc in combinatie met 4GB LPDDR4-geheugen. De capaciteit van de accu bedraagt 3600mAh en biedt ondersteuning voor snelladen: 50% in 20 minuten. Voor opslag is er 64GB aanwezig, dat door middel van een geheugenkaartje kan worden uitgebreid.

In Europa krijgt de Samsung Galaxy Note 7 een adviesprijs van 849,00 euro. Is de Note 7 te duur voor je? De Galaxy S7 en S7 Edge zijn momenteel vanaf 599,00 euro te koop met een gratis 64GB geheugenkaart van Samsung: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt en GSMWijzer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*