.

Zilveren iPhone X in het wild gespot

Smartphones

De iPhone X wordt begin volgende maand wereldwijd gelanceerd en terwijl iedereen wacht op het moment dat het mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen, tonen nieuwe foto’s het apparaat nogmaals in het wild. We hebben tot op heden al verschillende foto’s van de iPhone X gezien, die naar verluidt zijn genomen door Apple-medewerkers die het toestel momenteel nog testen.

iPhone X

Het merendeel van de foto’s zijn niet geweldig van kwaliteit, omdat ze vermoedelijk niet willen worden ontdekt door Apple. Maar vandaag verschenen er op Reddit twee foto’s van de iPhone X in hoge kwaliteit. Veel nieuws is er overigens niet te zien op de foto’s, hoewel de meeste Reddit-gebruikers van mening zijn dat het toestel er in het echt beter uitziet dan het marketingmateriaal van Apple.

Op de foto is te zien dat er boven de nieuwe thuisbalk de melding ‘Confidential Property’ wordt weergegeven samen met een telefoonnummer dat zou toebehoren tot het Apple Security-team. Dit betekent dat het aannemelijk is dat deze apparaten door Apple-medewerkers in het wild worden getest. Bovendien is de iPhone X al officieel aangekondigd en er lijkt daarom ook geen reden te zijn om het toestel nog geheim te houden.

→ Schrijf je nu in bij KPN en ontvang een notificatie wanneer de iPhone X beschikbaar is.

Daarnaast verscheen er in het afgelopen weekend een foto van de iPhone X-gebruiker die Pokémon Go speelde. Het viel daarbij op dat de app slechts een deel van het scherm gebruikte. De verwachting is dan ook dat ontwikkelaars hun apps zullen moeten bijwerken om te profiteren van het langere oled-scherm en zijn hogere resolutie.

In Nederland is de iPhone X vanaf 27 oktober beschikbaar voor pre-order in de kleuren zwart en zilver. De 64GB-versie heeft een adviesprijs van €1159,- en de 256GB-versie gaat €1329,- kosten. De lancering zal op 3 november plaatsvinden, hoewel er in de eerste maanden grote tekorten worden verwacht vanwege de vraag naar de iPhone X en de beperkte beschikbaarheid van componenten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren