Video van Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus verschenen

Smartphones

Het is inmiddels duidelijk dat de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus later deze maand niet op het Mobile World Congress in Barcelona worden aangekondigd, maar dankzij een nieuw lek krijgen we mogelijk al een goed idee hoe het tweetal eruit zal komen te zien. Telefoonlekker @OnLeaks heeft in samenwerking met GearIndia een video gepubliceerd, waarin we het ontwerp krijgen te zien van de vermeende Galaxy S8 en S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 en S8 Plus

Grotere schermen

Het ontwerp komt overeen met de foto die door Evan Blass werd gepubliceerd en hoewel we onze twijfels hadden over de authenticiteit van de afbeelding, claimt @OnLeaks dat deze nieuwer renders zijn gebaseerd op een technische tekening. Deze tekeningen worden vaak gedeeld met bedrijven die cases produceren, zodat ze weten wat de afmetingen zijn en waar alle sensoren zijn geplaatst.

Mochten de renders daadwerkelijk blijken te kloppen, dan beschikken de Galaxy S8 en S8 Plus niet langer over een fysieke thuisknop in de onderste bezel aan de voorzijde. De vingerafdrukscanner is verplaatst naast de lens van de cameramodule, waardoor je dus altijd zal moeten opletten dat je niet de camera bevlekt. Het scherm van de Galaxy S8 is naar verluidt 5,7” of 5,8”  groot (148,90 x 68 x 8 mm), terwijl de Galaxy S8 Plus is voorzien van een 6,1” of 6,2” scherm (159 x 74 x 8 mm). In beide gevallen gaat het om een gekromd oled-scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels.

Speciale Bixby-knop

De voor- en achterkant worden afgedekt met Gorilla Glass en het frame is gemaakt van aluminium. Aan de linkerkant vinden we de volumeknoppen en powerknop, en de virtuele assistent Bixby kan worden geactiveerd met een eigen knop aan de rechterzijde. De verwachting is dat de Galaxy S8 en S8 Plus water- en stofbestendig zijn, net als hun voorgangers.

Onder de motorkap van het Europese model is waarschijnlijk de Exynos 8895-soc te vinden en de Qualcomm Snapdragon 835 zal worden ingezet voor de overige regio’s. De Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus beschikken verder over een irisscanner, een usb c-aansluiting en ook is de 3,5mm-koptelefoonaansluiting nog steeds aanwezig. Er is in tegenstelling tot eerdere geruchten niet gekozen voor een dubbele camera aan de achterzijde, in plaats daarvan is er een enkele 12-megapixelcamera geplaatst met een f/1.7-lens; selfies kunnen worden geschoten met de 8-megapixelfrontcam.

De Samsung Galaxy S7 Edge is momenteel vanaf 699,99 euro te koop bij de volgende winkels: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt, Wehkamp en GSMWijzer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren