Verkoop en productie van Samsung Galaxy Note 7 definitief gestopt

Smartphones

De Samsung Galaxy Note 7 zal nooit meer worden gelanceerd. Het Zuid-Koreaanse bedrijf maakte eerder vandaag bekend dat het stopt met de verkoop van de smartphone en heeft nu ook naar buiten gebracht dat dit besluit definitief is.

Samsung Galaxy Note 7

Na het stoppen van de verkoop van de nieuwe vervangende exemplaren van de Galaxy Note 7, heeft het bedrijf uiteindelijk besloten om definitief een einde te maken aan het apparaat dat de concurrentie aan moest gaan met de iPhone en andere high-end smartphones tijdens de feestdagen. Samsung lanceerde begin september de eerste terugroepactie en het definitief schrappen is de laatste stap nadat verschillende klanten melding hebben gemaakt dat hun vervangende Note 7 met hetzelfde probleem kampt.

Samsung zal de komende periode benutten om te achterhalen wat de exacte oorzaak was van de vlamvattende accu’s en hoe het mogelijk is dat een bedrijf dat bekend staat om zijn productie-expertise een dergelijk kritisch defect tweemaal hebben gemist. Het probleem werd oorspronkelijk toegeschreven aan een accu leverancier, Samsung SDI, maar wordt nu opnieuw onderzocht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*