.

TechTastic Deals: aanbiedingen voor Gear S3, Intel Core i7-8700, Nest Protect en meer

Besturingssystemen Smartphones Smartwatches

De week is alweer halverwege en dat is een mooi moment voor ons om de beste aanbiedingen op het gebied van technologie op een rij te zetten. Je kan deze week weer profiteren van verschillende deals op smartwatches, processors en meer. We blijven dit artikel updaten met nieuwe aanbiedingen, blijf deze pagina daarom in de gaten houden.

Technologie aanbiedingen

Nest Protect (2e generatie) bij Bol.com voor 249 euro

Bij Bol.com is de Nest Protect-bundel in de aanbieding voor 249 euro. Deze set wordt in Nederland aangeboden vanaf 329 euro. De 2e generatie Nest Protect is een slimme rook- & CO-melder en vertelt je met een heldere stem wat er aan de hand is en waar. De rookmelders maken gebruik van een accu en kunnen draadloos worden met elkaar gekoppeld. Het is zelfs mogelijk om ze samen te laten werken met de Nest Thermostaat en de Nest Cam.

Intel Core i7-8700 bij MediaMarkt voor 345 euro

Deze krachtige processor is momenteel bij de MediaMarkt te koop voor 345 euro, terwijl de Intel Core i7-8700 bij de overige aanbieders vanaf 456 euro is te verkrijgen. De Intel Core i7-8700 beschikt over zes cores die goed zijn voor in totaal 12 threads. Voor deze processor heb je een moederbord nodig met een 1151-socket.

Samsung Gear S3 Frontier bij Amazon.de voor 222 euro

De Samsung Gear S3 Frontier is in de aanbieding bij Amazon.de voor 222 euro. In Nederland is de smartwatch te verkrijgen voor 269 euro. Het is bij Amazon tegenwoordig mogelijk om te betalen met iDEAL, creditcard of per bank. Producten worden gratis geleverd. De Gear S3 werkt met iOS- en Android-apparaten.

Fossil FTW1115 voor 95 euro bij Amazon.de

De Fossil FTW1115 is een hybride smartwatch met camerafunctie, bluetooth alarm, slaaptracker en geeft een melding wanneer je een notificatie ontvangt. Het horloge is voorzien van een stoere ronde roestvrijstalen behuizing met een diamater van 50 mm. De smartwatch is compatibel met iOS en Android. In Nederland is de Fossil FTW1115 voor 194 euro te verkrijgen en op dit moment is het horloge voor 95 euro te bestellen op Amazon Duitsland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren