.

Super Mario Run 2.0 komt deze week uit voor iOS en Android

Gaming Smartphones

Nintendo heeft bekendgemaakt dat de Android-versie van Super Mario Run op 23 maart wordt uitgebracht. Het betreft versie 2.0 van de game, die een aantal nieuwe speelbare personages aan Mario Run toevoegt. Deze nieuwe versie verschijnt ook als een gratis update voor iOS-gebruikers.

Super Mario Run

Android-versie klaar voor release

De komst van Super Mario Run naar Android is al lange tijd geen verrassing meer, want in de Play Store konden geïnteresseerden zich al wekenlang registreren. Het was echter nog niet duidelijk wanneer de Android-versie zou worden uitgebracht, maar de Amerikaanse tak bevestigde dat de lancering op 23 maart zal plaatsvinden.

Daarnaast introduceerde Nintendo ook versie 2.0 van het spel voor iOS en Android. Gamers kunnen straks kiezen uit extra speelbare personages en de gratis versie bevat een extra level. Op dit moment zijn alleen de eerste drie levels gratis uit te proberen, maar versie 2.0 geeft gamers die een Browser Challenge succesvol voltooien ook toegang tot World 1-4. De volledige iOS-versie bestaat uit zes verschillende werelden en kan worden ontgrendeld voor €9,99. Het is aannemelijk dat de Android-versie voor een gelijkwaardige prijs wordt aangeboden.

Geen traditionele Super Mario

Super Mario Run speelt en ziet eruit als een traditionele sidescroller. Het doel is om zoveel mogelijk muntjes te verzamelen, vijanden te verpletteren en obstakels te vermijden. De game is zo ontwikkeld dat spelers slechts één hand hoeven te gebruiken, terwijl de klassieke sfeer wordt behouden van de originele Super Mario-games die oorspronkelijk voor de NES verschenen in de jaren tachtig.

In totaal zijn er drie verschillende modi beschikbaar:

  • Wereldreis – In deze modus doorloop je 6 werelden met in totaal 24 levels, elk speciaal ontworpen om met één hand te worden gespeeld. De reis voert de gamer langs vlakten, grotten, spookhuizen, luchtschepen, kastelen en nog veel meer.
  • Toad-race – Een competitieve modus waarin je het kan opnemen tegen vrienden en spelers uit de hele wereld. Het doel is om meer munten te verzamelen dan je tegenstanders en door coole moves te laten zien kun je de Toads voor je winnen. Om deel te nemen aan Toad-races heb je racetickets nodig. Deze kan je verkrijgen door het spelen van minigames of het voltooien van werelden.
  • Mijn Koninkrijk – Bouw je eigen, unieke koninkrijk met gebouwen en voorwerpen die je krijgt dankzij de Toads die je in Toad-races hebt verzameld. In je koninkrijk kun je meer dan 100 verschillende voorwerpen plaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren