Specificaties van HTC Hima Ace Plus phablet verschijnen online

Smartphones

HTC One M8De HTC Hima Ace Plus is een mogelijke phablet versie van het volgende vlaggenschip van het Taiwanese bedrijf. Het toestel zou volgens de Portugese website 4GNews worden voorzien van een 5,5-inch scherm met een Quad-HD resolutie van 2560 x 1440 pixels. Of de site het bij het juist eind heeft is overigens nog maar de vraag, want het display zou geen bezels (randen rondom het scherm) bevatten, een feature die op dit moment nog niet reëel lijkt te zijn. Verder wordt er gesproken over stereo BoomSound speakers aan de boven- en onderkant van de HTC Hima Ace Plus, zoals we die kennen van de huidige HTC smartphones.

[sc:adsense-tekst ]

De phablet draait verder op de Snapdragon 810-soc van Qualcomm. Deze 64-bit processor is gebaseerd op de big.LITTLE architectuur van ARM en bevat vier Cortex-A53 cores en vier krachtige Cortex-A57 cores geklokt op mogelijk 2,3GHz. Deze system-on-a-chip wordt bijgestaan door 3GB werkgeheugen en een Adreno 430-gpu. Net als op de standaard HTC Hima is de verwachting dat ook de Ace Plus een 20-megapixel krijgt op de achterkant. Op de voorkant zou een 4-megapixel UltraPixel zijn geplaatst die we kennen van de huidige HTC One M8. Daarnaast wordt er gesproken over 32GB opslagruimte, een accu met een capaciteit van 3000mAh en Android 5.0 Lollipop in combinatie met de nieuwe Sense 7.0 interface.

Een exclusieve feature van de HTC Hima Ace Plus is dat het toestel zou zijn uitgerust met een vingerafdrukscanner, hoewel we hopen dat de locatie en technologie van de scanner voor de Ace Plus een stuk beter uitpakt in vergelijking met de geflopte HTC One Max. De HTC Hima Ace Plus wordt overigens nog niet tijdens het Mobile World Congress in maart verwacht, maar komt naar verluidt pas ergens in augustus of september van dit jaar uit.

Tot de officiële aankondiging nemen wij dit nieuws nog met het gebruikelijke korreltje zou, hoewel er eerder door doorgaans betrouwbare bronnen al wel werd gesproken over een phablet variant van de HTC Hima.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*