Siri laat gebruikers kiezen uit muziekstreamingdiensten in iOS 14.5

Smartphones

Vorige week bracht Apple de publieke bètaversies uit van iOS 14.5 en iPadOS 14.5 De nieuwe updates introduceren verschillende nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om een muziekstreamingdienst in te stellen wanneer Siri wordt gebruikt om nummers af te spelen.

Gebruikers die SIri vragen om een nummer af te spelen in iOS 14.5 krijgen de optie om te kiezen uit een lijst met geïnstalleerde muziekstreaming-apps van derden en Apple Music. Na het instellen zal deze dienst standaard worden gebruikt wanneer je Siri vraagt om muziek af te spelen.

Het is de grootste update van iOS 14 tot nu toe en introduceert een aantal belangrijke nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om je iPhone te ontgrendelen met een Apple Watch wanneer je een mondkapje draagt. Deze functie werkt overigens alleen voor het vergrendelen en niet in combinatie met Apple Pay.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*