Samsung start Android 6.0 bèta-test voor Galaxy S6 en S6 Edge

Smartphones

Er gingen eerder nog geruchten dat Samsung de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge+ nog deze maand zou willen updaten naar Android 6.0 Marshmallow, echter kunnen we door deze planning wel een streep zetten. Het blijkt namelijk dat Samsung eerst nog een bètaversie van de Android 6.0 software gaat uitbrengen voor de gebruikers van de Galaxy S6 en S6 Edge.

Android 6.0 voor S6 en S6 Edge

Samsung heeft overigens nog nooit een officiële datum naar buiten gebracht wanneer het zijn Galaxy S6 serie gaat updaten naar Android 6.0 Marshmallow, desondanks duurt het wachten vooral in vergelijking met concurrerende high-end smartphones nu toch al wel erg lang. Recentelijk werd er nog een roadmap gepubliceerd waarop te zien was dat de Galaxy S6 serie in december zou worden geüpdatet, maar een andere roadmap suggereerde weer dat de update pas gepland staat voor het eerste kwartaal van 2016. Er blijft daardoor veel twijfel bestaan over de verwachte releasedatum van Android 6.0 Marshmallow voor de Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+.

Het goede nieuws is dat Samsung momenteel op zoek is naar Galaxy S6 en S6 Edge gebruikers die de Android 6.0 Marshmallow update willen uittesten. Helaas is er ook slecht nieuws, want vooralsnog kunnen alleen gebruikers uit Zuid-Korea deelnemen aan de test, zij zullen in de komende weken de update ontvangen.

Samsung hoopt de software van de Galaxy S6 en S6 Edge te verbeteren door naar de feedback van zijn gebruikers te luisteren. Het programma loopt tot 18 januari 2016 en dat betekent vermoedelijk ook dat de Android 6.0 update voor de overige gebruikers niet eerder zal verschijnen. Gebruikers van de Galaxy S6 Edge+ kunnen niet deelnemen aan de bèta.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*