Samsung komt op korte termijn met Galaxy E3, J3, J5 en J7

Smartphones

In 2014 kondigde Samsung nog aan dat het in 2015 minder smartphones zou gaan uitbrengen, maar daar lijkt vooralsnog weinig van te komen. Het Koreaanse bedrijf kondigde in de afgelopen maanden al de Galaxy A, Galaxy E en Galaxy J serie aan. De Galaxy A serie bestaat uit de Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7, en dat lijkt een naamgeving te zijn die het ook op de andere series gaat toepassen.

galaxy-e-j

Samsung heeft bij het Amerikaanse USPTO enkele merknamen laten vastleggen, die erop lijken te duiden dat er nog meer smartphones aankomen. Het registreren van een nieuwe merknaam hoeft niet direct te betekenen dat er een nieuwe smartphone aankomt, maar gezien de type aanduiding van de A-serie ligt het wel voor de hand.

Voor de Indiase markt bracht Samsung eerder al de Galaxy E5 en Galaxy E7 uit, en binnenkort lijkt daar ook nog een kleinere variant bij te komen onder de Galaxy E3 naam. Van de Galaxy J serie hebben we tot nu toe alleen de Galaxy J1 zien verschijnen, maar ook deze serie krijgt een Galaxy J3, Galaxy J5 en Galaxy J7 uitvoering.

[sc:adsense-tekst ]

We verwachten dat de verschillende varianten van elke serie qua ontwerp identiek aan elkaar zijn, maar dat de specificaties en het formaat van het scherm verschillen. Wanneer we kijken naar de Galaxy A serie, dan is de kans groot dat de toestellen bij elke stap (bijvoorbeeld J1 > J3 > J5 > J7) groter, sneller en duurder worden.

De strategie van Samsung is inmiddels duidelijk: maak zoveel mogelijk telefoons voor elke doelgroep. Door verschillende nieuwe producten te introduceren met een aantal verschillende features zoals de gebruikte materialen of het formaat, wordt het voor consumenten in ieder geval een stuk makkelijker om bepaalde producten sneller te herkennen.

Wanneer deze nieuwe Galaxy smartphones worden aangekondigd is op moment van schrijven nog onduidelijk.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*