.

Zo goedkoop waren de Galaxy S9 en Note 9 nog nooit

Smartphones

De Samsung bracht de Galaxy Note 9 in augustus 2018 op de markt. In Nederland is het nieuwe vlaggenschip van Samsung beschikbaar vanaf 849 euro, echter is er een manier om de Note 9 voor slechts 628 euro te bemachtigen. Op Mobiel.nl is het toestel namelijk verkrijgbaar in combinatie met een maandelijks opzegbaar abonnement, waarbij je een flinke korting krijgt op het toestel zonder vast te zitten aan een langdurig abonnement en daarnaast ontvang je een cashback van maar liefst 100 euro. De Galaxy S9 kan voor 344 euro worden aangeschaft en komt eveneens met een cashback van 100 euro.

Galaxy S9 en Note 9

Om aan dit bedrag te komen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement hebben we voor jou geselecteerd (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’). De Galaxy Note 9 kost bij de goedkoopste bundel slecht 683,69 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er 30 euro aansluitkosten en 15 euro voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 728 euro en vanwege de cashback betaal je slechts 628 euro voor de Note 9. Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen. De Galaxy Note 9 is nu ook te verkrijgen in de variant met 512GB voor 845 euro en met cashback voor 745 euro.

De Galaxy S9 is een van de beste smartphones van 2018 en het toestel is bij Mobiel.nl tijdens Samsung Blue Week voordelig te verkrijgen. Voor slechts 416 euro, inclusief cashback, kun je de Galaxy S9 namelijk al bemachtigen. Om aan dit bedrag te komen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’) hebben we voor jou geselecteerd. De Galaxy S9 kost bij de goedkoopste bundel slecht 399 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er 30 euro aansluitkosten en 15 euro voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 344 euro, omdat je via Samsung nog een cashback krijgt van 100 euro. Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen.

De cashback is ook beschikbaar bij SamsungBol.comMediaMarktCoolblueMobiel.nlTele2KPNT-Mobile en Vodafone

Tot en met 17 februari 2019 ontvang je tijdelijk 100 euro retour wanneer je een Galaxy S9, S9+ of Galaxy Note 9 aanschaft. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken. Het aanvragen van het retourbedrag kan uiterlijk op 4 maart 2019. Vul het online aanmeldformulier van Samsung in om het retourbedrag te ontvangen. Upload hierbij een kopie van je aankoopbon, een foto van de streepjescode van de verpakking en het IMEI-nummer.

1 Reactie

  1. Prijzen zijn aangepast of niet correct. Goedkoopste optie is nu €395 voor een S9 incl. aansluit, abbo, cashback en verzending.

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren