.

‘Minder mensen kopen de Samsung Galaxy S9 en S9+’

Smartphones

De Samsung Galaxy S9 en S9+ zijn inmiddels meer dan een week beschikbaar voor pre-order, maar volgens de eerste berichten uit Zuid-Korea valt de interesse enigszins tegen. Samsung begon in zijn thuisland gisteren met het aannemen van pre-orders en tot dusverre zouden er minder aanmeldingen zijn ontvangen dan werd verwacht.

Samsung Galaxy S9 kopen

In het rapport wordt geclaimd dat het aantal pre-orders voor de Galaxy S9-serie niet de aantallen van de Galaxy S8-serie heeft bereikt in de eerste zes uur. Samsung heeft zelf nog geen officiële cijfers bekendgemaakt, waardoor we nog niet met zekerheid durven stellen dat dat dit ook daadwerkelijk het geval is. Een medewerker van een lokale provider zegt dat veel klanten vragen stellen over de nieuwe telefoons, maar dat het werkelijke aantal bestellingen ‘iets lager’ ligt in vergelijking met vorig jaar. De LG V30S ThinQ, de vernieuwde versie van de V30 met kunstmatige intelligentie, zou in Zuid-Korea een vergelijkbaar ontvangst hebben gekregen.

De Samsung Galaxy S9 en S9+.

Het is mogelijk nog wat vroeg om uit te spreken dat de Galaxy S9-serie een minder groot succes gaat worden dan de S8, echter verwachten verschillende onderzoeksbureaus dat de markt voor smartphones dit jaar voor het eerst geen groei zal doormaken. Samsung denkt dat de Galaxy S9 qua verkoopcijfers beter zal presteren dan de Galaxy S8. Onlangs zei de ceo van de mobiele divisie van Samsung dat de eerste reacties van consumenten boven verwachting zijn. We vragen ons persoonlijk af of consumenten niet enigszins teleurgesteld zijn vanwege de hogere prijs en het gebrek aan vernieuwing. Qua ontwerp is de S9-serie namelijk een evolutie van de S8-serie, met een verplaatste vingerafdrukscanner en bezels die een fractie kleiner zijn.

In Nederland zijn de Galaxy S9 (€849) en S9+ (€949) nu beschikbaar voor pre-order bij SamsungBol.comMediaMarktCoolblueMobiel.nlTele2KPNT-Mobile en Vodafone. Kies je voor een pre-order, dan ontvang je de Galaxy S9 en S9+ al op donderdag 8 maart. Beide telefoons liggen vanaf 16 maart in de winkels. Pre-order de Samsung Galaxy S9 Zwart tussen 25 februari 2018 en 15 maart 2018 en ontvang tot € 400,- inruilwaarde voor je oude smartphone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren