Samsung Galaxy S9 en S9+ met 100 euro cashback en JBL Link 10

Smartphones

Samsung heeft deze week een nieuwe actie gelanceerd voor consumenten die van plan zijn om de Galaxy S9 of Galaxy S9+ aan te schaffen. Tot en met 3 januari 2019 ontvang je JBL Link 10 en 100 euro retour bij aankoop van een van de twee modellen. De Galaxy S9 kost daardoor slechts €499 en de Galaxy S9+ is voor 569 euro te koop. Let op, want deze actie is alleen beschikbaar bij de MediaMarkt.

Cashback-actie Samsung Galaxy S9-serie

Deze promotie loopt van 25 december 2018 t/m 3 januari 2019 (aankoopdatum) en zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Kijk hier voor je cashback en vraag hier je JBL Link 10 aan.

Samsung Galaxy S9

Consumenten hebben tot uiterlijk 17 januari 2019 de kans om hun cashback aan te vragen. Na aanschaf vul je het online aanmeldformulier, inclusief een kopie van de aankoopbon en een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken. Let bovendien op dat je de Galaxy S9 of S9+ bij de MediaMarkt.

Dit zijn de deelnemende modellen:

Wat je moet weten over de Galaxy S9 en S9+

In Nederland werden de Galaxy S9 en S9+ in maart 2018 op de markt gebracht voor respectievelijk 849 en 949 euro. Samsung heeft de Galaxy S9 voorzien van een 5,8-inch scherm en de Galaxy S9+ heeft een 6,2-inch scherm. In beide gevallen gaat hem om een oled-scherm met gekromde schermranden, een beeldverhouding van 18,5:9 en een resolutie van 2960 x 1440 pixels. Onder de motorkap van het tweetal vinden we Samsung’s eigen Exynos 9810-soc in combinatie met 4GB voor de S9 en 6GB voor zijn grotere broer. Een ander verschil tussen de twee is de camera aan de achterzijde. De S9 heeft een enkele camera met een variabel diafragma, bij slecht licht gaat de sluiter open tot f/1.5, bij goed licht is dat f/2.4. De S9+ heeft een tweede sensor met een groter brandpunt om 2x optische zoom mogelijk te maken. Beide camera’s hebben ook een slow-motionfunctie die beelden kan opnemen op 960fps.

Het uiterlijk is grotendeels een kopie van de Galaxy S8, hoewel de randen aan de boven- en onderkant iets zijn verkleind. De behuizing is nog steeds water- en stofdicht en Samsung heeft de vingerafdrukscanner ditmaal onder de cameramodule geplaatst. Verder introduceerde het een functie met de naam AR Emoji als antwoord op de Animoji van de iPhone X. Daarmee kunnen gebruikers een avatar maken en via de camera aan de voorzijde gezichtsuitdrukkingen imiteren.

2 Reacties

  1. Helaas was de mediamarktactie niet dubbelop profiteren, het was niet en/en, maar … of €100 cashback of de JBL speaker!
    Hier ‘achteraf’ de kleine lettertjes die ik ook niet gelezen had … “Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op dit Samsung product” … terwijl de mediamarktfolder toch echt de indruk van het verhaal hierboven wekte! Is dit een kwestie van niet opletten of van belazeren door de mediamarkt … ???

    Reageer
    • Samsung heeft deze actie zelf bevestigd volgens meerdere personen, dus erg netjes is het zeker niet. Bovendien werd het ook duidelijk op de site weergegeven op de site van MediaMarkt.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*