Samsung Galaxy S8 en S8+ tijdelijk voor slechts 333 of 433 euro te koop

Smartphones

Op zoek naar een high-end smartphone voor een schappelijke prijs? Wij hebben dan voor jou een uitstekende aanbieding ontdekt, want de Samsung Galaxy S8 is verkrijgbaar voor slechts 333 euro. Momenteel krijg je bij Mobiel.nl namelijk 100 euro extra inruilkorting op je oude mobiel wanneer je een Galaxy S8 of S8+ aangeschaft. Daarnaast krijg je ook nog eens een flinke korting wanneer je een maandelijks opzegbaar Tele2-abonnement afsluit, hoewel je dit abonnement natuurlijk niet moet vergeten op te zeggen.

Voor de Galaxy S8 betaal je 417 euro, voor het Tele2-abonnement betaal je in totaal 42 euro (€12 voor een enkele maand plus €30 aansluitkosten) en je krijg nog eens 100 euro extra inruilkorting wat bovenop de waarde ingeleverde mobiel komt. Je komt inclusief thuiskopieheffing en verzendkosten uit op een totaalbedrag van slechts €333,24. Het abonnement is direct opzegbaar op de dag dat je de Galaxy S8 ontvangt en dat betekent dat je slechts een enkele maand hoeft te betalen. Het toestel inruilen doe je na het bestellen via deze pagina, vergeet niet om aan te geven dat je deel wilt nemen aan de Samsung Galaxy S8 inruilactie en voer het ordernummer van je Galaxy S8-bestelling in.

Update: de Samsung Galaxy S8+ is voor 100 euro meer te verkrijgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*