Samsung Galaxy S8 en S8+ vanaf 21 april beschikbaar; LG G6 op 10 maart

Smartphones

De Samsung Galaxy S8 en LG G6 zijn de toestellen die qua uiterlijk de meeste indruk op ons hebben gemaakt en in de komende weken zal bekend worden gemaakt wanneer ze op de markt worden gebracht. Het staat inmiddels vast dat LG de G6 op 26 februari zal onthullen, maar de geruchten over de aankondiging van de Galaxy S8 en S8+ op 29 maart zijn nog niet officieel bevestigd.

Aankomende vlaggenschepen

Samsung Galaxy S8 en S8+

Het Zuid-Koreaanse ETNews claimt echter te weten wanneer de Galaxy S8-serie op de markt wordt gebracht, want volgens de site wordt het tweetal op vrijdag, 21 april gelanceerd. Het zou gaan om een wereldwijde lancering, hoewel sommige bronnen suggereren dat thuisland Zuid-Korea mogelijk een week eerder aan de slag mag met de nieuwe vlaggenschepen van het bedrijf.

Mocht je een notificatie willen ontvangen wanneer de Galaxy S8 en S8+ in Nederland te verkrijgen zijn, dan raad ik je aan om je hier alvast vrijblijvend in te schrijven, zodat je het toestel zo snel mogelijk ontvangt. De kans is namelijk groot dat het mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen en het is nog onduidelijk of er voldoende toestellen beschikbaar zijn om aan de vraag te voldoen.

Schrijf je nu alvast in voor de Samsung Galaxy S8 en S8+

De onthulling van de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus zal waarschijnlijk op 29 maart plaatsvinden tijdens het eerste Unpacked-evenement in 2017. In Europa krijgt de Galaxy S8 een prijs van 799 euro en voor de 6,2-inch S8 Plus moet 899 euro worden neergeteld, waarmee ze 100 euro duurder zijn dan hun voorgangers.

LG G6

Consumenten die niet langer willen of kunnen wachten kunnen terecht bij LG, want volgens hetzelfde rapport is de LG G6 vanaf 10 maart te koop. Het bedrijf zou op 2 maart willen beginnen met het aannemen van pre-orders, hoewel het onduidelijk is wat de telefoon gaat kosten en of er ook extraatjes worden meegeleverd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren