Alleen deze week nog €50 cashback op de Galaxy S8/S8+ en Note 8

Smartphones

Sinterklaas is weer vertrokken naar Spanje en dat betekent dat het kerstinkopenseizoen weer van start is gegaan. Samsung heeft dit jaar een cashback-actie gelanceerd voor de Galaxy S8, Galaxy S8+ en Galaxy Note 8. Koop je een van de drie toestellen vóór 8 januari, dan krijg je 50 euro terug op je rekening gestort. Bovendien ontvang je ook nog eens een Dex Station ter waarde van 159 euro cadeau wanneer je tussen nu en 31 januari 2018 de Galaxy Note 8 koopt.

Cashback op Galaxy S8, S8+ en Note 8

Laten we beginnen met de cashback-actie voor de Galaxy S8, S8+ en Note 8. Je ontvangt 50 euro retour wanneer je een van de drie smartphones tussen 4 december 2017 en 7 januari 2018 koopt. Let op, want je kan niet bij iedere aanbieder terecht. Je ontvang alleen de cashback bij de aanschaf van een product die voor de Nederlandse markt is bedoeld. Sommige winkels verkopen uit het buitenland geïmporteerde producten en deze hebben een afwijkende EAN-code en komen daarom niet in aanmerking voor deze Nederlandse promotie.

Na de aanschaf van een Galaxy S8, S8+ of Note 8 heb je tot uiterlijk 22 januari 2018 om het aanmeldformulier in te vullen. Je hebt hier de aankoopbon, een foto van de streepjescode met de EAN-code en het IMEI-nummer van de verpakking nodig. Je kunt maximaal één keer deelnemen per aangekocht product en maximaal drie keer deelnemen per huishouden. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken op je bankrekening.

Bij de volgende winkels en providers ontvang je bij de aanschaf van de Galaxy S8, S8+ of Note 8 een cashback van:

Gratis DeX Station bij aanschaf Note 8

De promotie kan bovendien worden gecombineerd met andere promoties op de Galaxy S8, S8+ en Note 8. Dat is goed nieuws, want wanneer je een Galaxy Note 8 tussen 24 november 2017 en 31 januari 2018 koopt, ontvang je een DeX Station ter waarde van 159 euro cadeau. Bij de meeste aanbieders wordt het Dex Station direct meegeleverd, waardoor je het aanmeldformulier niet hoeft in te vullen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je het DeX Station uiterlijk tot en met 15 januari aanvragen via de website van Samsung.

Bij de volgende winkels en providers ontvang je bij de bij aanschaf van de Note 8 een DeX Station cadeau:

Het DeX Station maakt het mogelijk om je Galaxy S8, S8+ of Note 8 aan te sluiten op een HDMI-monitor. De software toont daarna een interface die geoptimaliseerd is voor het grote scherm. Je kan ook een toetsenbord en muis koppelen, zodat je van je smartphone een heus werkstation maakt. Het grote voordeel is dat je direct kan doorwerken, omdat de data lokaal op je Galaxy S8 of Note 8 wordt opgeslagen.

De Galaxy Note 8 is het nieuwste en meest geavanceerde toestel van Samsung. De smartphone is voorzien van een prachtig 6,3-inch Infinity Display met ondersteuning voor HDR. Aan de achterzijde vinden we een dubbele 12-megapixelcamera met aan de rechterzijde een vingerafdrukscanner. Verder komt de Note 8 met de S Pen als stylus, 64GB aan uitbreidbaar opslaggeheugen en een 3300mAh-accu. Uit de doos draait de Note 8 op Android Nougat, maar in het eerste kwartaal gaat Samsung de software updaten naar Android 8.0 Oreo.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*