Laatste week: Galaxy S8 en Galaxy Note 8 tijdelijk met 50 euro retour

Smartphones

Ben je van plan om binnenkort een Samsung Galaxy S8, S8+ of Note 8 aan te schaffen, dan hebben we goed nieuws voor je. Samsung heeft namelijk de cashback-actie verlengd en dat betekent dat je tot en met 4 februari 50 euro krijgt teruggestort wanneer je een van de zojuist genoemde toestellen aanschaft. Daarnaast krijg je bij de Galaxy Note 8 ook nog het DeX Station ter waarde van 159 euro cadeau.

Update: informatie toegevoegd over verlenging actie.

Nieuwe eigenaren van de Galaxy S8, S8+ en Note 8 hebben tot 20 februari om het online aanmeldformulier in te vullen om de 50 euro retour te ontvangen. Vergeet niet om de aankoopbon te bewaren en een foto te maken van de streepjescode met EAN-code en het IMEI-nummer; beide heb je nodig om de cashback aan te vragen. Je ontvangt het bedrag binnen zes weken op jouw bankrekening. Het maakt daarbij niet uit of je de smartphone los hebt aangeschaft of in combinatie met een abonnement.

Let op, want de cashback is alleen geldig voor toestellen die zijn bedoeld voor de Nederlandse markt. De Galaxy S8, S8+ of Note 8 met een afwijkende EAN-code komen daarom niet in aanmerking voor deze Nederlandse promotie. Om te profiteren van de cashback-actie kun je terecht bij de volgende aanbieders: Samsung, MediaMarktBol.comWehkampCoolblueT-MobileTele2Vodafone en KPN

Koop je de Galaxy Note 8, dan ontvang je ook nog het DeX Station cadeau. Het docking station wordt los aangeboden voor 159 euro en is ook compatibel met de Galaxy S8 en S8+. Om het DeX Station te ontvangen koop je vóór 1 februari 2018 een Galaxy Note 8 in de Samsung Online Shop. Bij de overige aanbieders ontvang je alleen een cashback.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*