Samsung Galaxy S7 en S7 Edge ontvangen Android 8.0 Oreo half mei

Smartphones

Samsung Galaxy S7- en Galaxy S7 Edge-gebruikers die wachten op de Android 8.0 Oreo-update zullen helaas nog even moeten wachten. Eerdere geruchten suggereerden dat de update voor de Galaxy S7-serie half april zou verschijnen, echter lijkt het erop dat Samsung de release van Oreo met een maand heeft uitgesteld.

Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

De Turkse divisie van Samsung publiceert op Guncelmiyiz officiële aankondigingen voor toekomstige updates. Volgens de informatie op de site zullen beide telefoons de Android 8.0 Oreo-update op 18 mei ontvangen. De oorspronkelijke releasedatum voor de update was 13 april. Overigen is de Oreo-update voor de Galaxy S7-serie niet de enige die is uitgesteld. De Samsung Galaxy A3, A5 en A7 (2017) zullen naar verwachting de Oreo-update op 1 juni ontvangen, een week later dan de oorspronkelijke planning.

Samsung Galaxy S7 Oreo-update

Houd er bovendien rekening mee dat de planning zich focust op Turkijke, waardoor updates in Nederland eerder of later kunnen verschijnen. Bovendien zal de update gefaseerd plaatsvinden, zodat het bedrijf onbekende bugs vroegtijdig kan detecteren en verhelpen voordat iedere gebruiker de update heeft geïnstalleerd. In de Verenigde Staten werd de Oreo-update voor de Galaxy S7 en S7 Edge eerder deze maand al gecertificeerd door de Wi-Fi Alliance.

Tot op heden heeft Samsung de Galaxy S8, S8+ en Note 8 geüpdatet naar Android Oreo. De verwachting is dat Android 8.0 Oreo de laatste grote update is voor de Galaxy S7 en S7 Edge, hoewel het bedrijf nog minstens een jaar beveiligingsupdates zal blijven uitbrengen voor het tweetal. Beide modellen werden oorspronkelijk gelanceerd met Android 6.0 Marshmallow.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren