Samsung Galaxy S7 en S7 Edge ontvangen Android 8.0 Oreo-update

Smartphones

Eerder deze week bevestigde Samsung dat de uitrol van de Android 8.0 Oreo-update voor de Galaxy S7 en S7 Edge in de tweede of derde week van mei van start zou gaan. Dat blijkt niet helemaal te kloppen, want volgens SamMobile is dat moment vandaag al aangebroken. De website claimt dat de Oreo-update voor de Galaxy S7 en S7 Edge inmiddels in het Verenigd Koninkrijk is uitgebracht en dat de rest van Europa spoedig zal volgen.

Oreo voor Galaxy S7 en S7 Edge

Het betreft naar alle waarschijnlijkheid een gefaseerde uitrol, waarmee Samsung wil voorkomen dat een bug een negatief effect kan hebben op alle Galaxy S7- en S7 Edge-gebruikers. De verwachting is dat de update in de komende weken ook zijn weg zal vinden naar de rest van Europa, mits er geen problemen worden ontdekt.

Samsung rolt op dit moment de firmwareversies G930FXXU2ERD5 en G935FXXU2ERD5 uit voor respectievelijk de Galaxy S7 en S7 Edge. De firmware kan op dit moment alleen draadloos (OTA) worden geïnstalleerd en is nog niet beschikbaar via SmartSwitch. De Android 8.0 Oreo-update komt met Samsung Experience 9.0 en de beveiligingspatches van april.

Mocht de software-update ook in Nederland verschijnen, dan zullen we jullie direct op de hoogte brengen. De bovenstaande video geeft je alvast een idee welke veranderingen je in de nabije toekomst van Android 8.0 Oreo mag verwachten.

2 Reacties

  1. Waneer komt het in nederland is er al meer duidelijkheid over b.v.d

    Reageer
    • Deze maand, precieze datum is niet bekend. De handleiding is al gepubliceerd, dus zal niet meer lang duren.

      Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*