Samsung Galaxy S6 Edge+ ontvangt kleine software-update

Smartphones

Samsung rolde vorige week al een update uit voor de Galaxy Note 5, maar zoals je vermoedelijk al wel weet is de enige high-end phablet die in Nederland is uitgebracht de Galaxy S6 Edge+. Het toestel met zijn gebogen scherm werd in augustus aangekondigd en heeft vandaag zijn eerste software-update gekregen met de nodige verbeteringen, hoewel het versienummer van Android onveranderd is gebleven.

Eerste update voor Galaxy S6 Edge+

De update voor de Galaxy S6 Edge+ lijkt momenteel nog niet in Nederland beschikbaar te zijn, echter laat een screenshot wel zien welke veranderingen Samsung heeft doorgevoerd. Volgens de release notities is de stabiliteit tijdens het bellen verbeterd, is de accuduur geoptimaliseerd, de beveiliging verbeterd en na het updaten is het niet mogelijk om nog een oude versie van de software te installeren vanwege de versterkte beveiliging.

De update weegt 138,14MB en heeft het buildnummer G928GDU2AOJ5 meegekregen. Volgens SamMobile is de update ook beschikbaar voor de Europese variant van de Galaxy S6 Edge+, echter worden updates vaak gefaseerd uitgerold waardoor het nog even kan duren voordat de update ook voor jouw toestel verschijnt.

Daarnaast zou Samsung momenteel hard werken aan de Android 6.0 Marshmallow update voor de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en de Galaxy S6 Edge+. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer deze update verschijnt, maar de verwachting is dat de stap naar Marshmallow nog dit jaar wordt gezet.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*