Samsung Galaxy S6 Edge+ : Hands-on (Video)

Hands-on
https://www.youtube.com/watch?v=1y8J4V8iLvQ

De Samsung Galaxy S6 Edge+ werd vorige week donderdag officieel door het Koreaanse bedrijf aangekondigd, en sindsdien is het duidelijk dat het de enige high-end Samsung phablet zal zijn die te verkrijgen is in Europa. De Note 5 zal in Europa vooralsnog niet worden uitgebracht, en de Galaxy S6 Edge+ is op papier dan ook automatisch het beste alternatief. Het toestel beschikt over vrijwel identieke hardware en het enige verschil is het gebogen scherm van de S6 Edge+ en het ontbreken van de S Pen stylus.

Mocht je nog niet overtuigd zijn van de Galaxy S6 Edge+, dan kan deze hands-on video van Samsung je misschien helpen. In de video worden alle functies van de Galaxy S6 Edge+ besproken en krijg je een idee wat de gebogen ‘Edge’ rand qua functionaliteit kan toevoegen aan de gebruikerservaring.

[sc:inpost-tekst ]

Een Samsung Galaxy S6 Edge+ kopen is vanaf 4 september mogelijk in Nederland. Plaats je nu een pre-order, dan krijg je er een gratis draadloze oplader bij ter waarde van 79 euro.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*