‘Samsung Galaxy S11 krijgt verschillende nieuwe en interessante camerafuncties’

Smartphones

In de Android 10-bètacode van Samsung zijn verwijzingen gevonden naar de camerafuncties van de Galaxy S11-serie. De nieuwe toestellen zullen naar verluidt video’s kunnen vastleggen in 8K en ook zijn er een aantal nieuwe cameramodi gespot, waaronder Director’s View, Night Hyperlapse, Single Take Photo, Vertical Panorama en custom filters.

Samsung Galaxy S11-camerafuncties

Director’s View zou het mogelijk maken om meerdere camera’s te gebruiken tijdens het opnemen van een video. Je kan daardoor bijvoorbeeld een close-up van iemand maken door de telelens te activeren.

Night Hyperlapse combineert waarschijnlijk een soort nachtmodus met een hyperlapse, hoewel de software waarschuwt dat je de telefoon stil moet houden. Door de waarschuwing is er nog wat onduidelijkheid over de functie, maar het lijkt er in ieder geval op dat je een vaste hand nodig hebt of een statief.

Single Take Photo klinkt als een interessant functie. Met deze modus kun je de scène vastleggen in een reeks foto’s en korte video’s. Je draait langzaam je telefoon gedurende 15 seconden rond en er worden een aantal foto’s en video’s van de scène vastgelegd. Terwijl je doorgaat, zal de Galaxy S11 je vertellen om te vertragen wanneer dat nodig is. De modus toont ook pop-ups met dingen als “Artiest aan het werk” en “Dit is mijn beste werk”. Nadat de telefoon alle foto’s en video’s heeft verwerkt, kun je een verzameling zien van wat er net is gemaakt.

Vertical Panorama is zoals de naam aangeeft een verticale panorama. Huidige smartphones van Samsung kun je voor de gek houden door het toestel te draaien, echter weet het algoritme slecht om te gaan met de situatie. Daar lijkt deze nieuwe feature een einde aan te maken.

Custom Filters is de laatste vernieuwing, hoewel er nog weinig bekend over is. We vermoeden dat gebruikers zelf een filter kunnen creëren, zodat je de foto’s van een bepaald evenement allemaal hetzelfde uiterlijk kan geven.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren