.

Samsung Galaxy Note 9 tijdens Blue Week voor 594 euro te verkrijgen

Smartphones

De Samsung bracht de Galaxy Note 9 in augustus op de markt. In Nederland is het nieuwe vlaggenschip van Samsung beschikbaar vanaf 849 euro, echter is er een manier om de Note 9 voor slechts 594 euro te bemachtigen. Op Mobiel.nl is het toestel namelijk verkrijgbaar in combinatie met een maandelijks opzegbaar abonnement, waarbij je een flinke korting krijgt op het toestel zonder vast te zitten aan een langdurig abonnement en daarnaast ontvang je een cashback van maar liefst 150 euro.

Samsung Galaxy Note 9 Blue Week

Om aan dit bedrag te komen ga je naar de website van Mobiel.nl en het juiste maandelijks opzegbare abonnement hebben we voor jou geselecteerd (klik op het tabblad ‘abonnement samenstellen’). De Galaxy Note 9 kost bij de goedkoopste bundel slecht 703 euro, inclusief thuiskopieheffing. Verder zijn er 30 euro aansluitkosten en 11 euro voor het abonnement van één maand. Het totaalbedrag voor het toestel komt uit op 744 euro en door de cashback betaal je slechts 594 euro voor de Note 9. Mocht je alleen het toestel willen, vergeet dan bij de ontvangst van het toestel niet om je abonnement bij Tele2 op te zeggen. De Galaxy Note 9 is nu ook te verkrijgen in de variant met 512GB voor 930 euro en met cashback voor 780 euro.

Tot en met 2 december 2018 ontvang je tijdelijk 150 euro retour wanneer je een Galaxy Note 9 aanschaft. Samsung streeft ernaar het retourbedrag binnen 6 weken na het indienen van een volledige en geldige registratie over te maken. Het aanvragen van het retourbedrag kan uiterlijk op 17 december 2018. Vul het online aanmeldformulier van Samsung in om het retourbedrag te ontvangen. Upload hierbij een kopie van je aankoopbon, een foto van de streepjescode van de verpakking en het IMEI-nummer.

1 Reactie

  1. Ik heb hem ook besteld, bij het opsturen van mijn note 8 kwam ik erachter dat als je hem via België opstuurd je €100 meer inruilwaarde ontvang. Heb het echter niet uitgeprobeerd dus of het werkt?!

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren