Samsung Galaxy Note 7 te zien in video

Op het Chinese Weibo is een video verschenen waarin een werkende Samsung Galaxy Note 7 is te zien. Het betreft hier overigens een prototype, want zoals we inmiddels weten krijgt de uiteindelijk versie een scherm met twee gebogen schermranden.

Samsung Galaxy Note 7 prototype

In de video, die werd gepubliceerd door FeltIT, zien we de nieuwe interface die Samsung voor de Galaxy Note 7 heeft ontwikkeld. Daarnaast wordt de werking van enkele features getoond, waaronder de irisscanner en de vingerafdrukscanner. Daarbij valt op dat het toestel razendsnel de iris van de gebruiker scant en dat de interface kan worden gepersonaliseerd met bijvoorbeeld de ogen van een konijn.

De video bevestigt dat dat Note 7 wordt aangedreven door de Exynos 8890-soc in combinatie met een ARM Mali-T880-gpu en 4GB LPDDR4-geheugen. Het scherm is 5,66-inch groot en heeft een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Aan de achterzijde vinden we een 12-megapixelcamera met een Sony IMX260-sensor, dezelfde sensor is ook gebruikt voor de Galaxy S7-serie. De 5-megapixelfrontcam maakt gebruik van een Samsung S5K4E6-sensor, opnieuw identiek aan de module van de Galaxy S7 en S7 Edge.

In AnTuTu weet de Exynos-soc een score te behalen van 135.000 punten, vergelijkbaar met de scores van de Galaxy S7/S7 Edge, iPhone 6s, iPhone SE en de OnePlus 3. De Note 7 doet het in Geekbench met een multi-core score van 6213 punten uitstekend, en in deze test blijft het de concurrentie ruimschoots voor.

De Samsung Galaxy Note 7 wordt ergens halverwege augustus in Nederland op de markt gebracht voor een adviesprijs van 849,00 euro. Is de Note 7 te duur voor je? De Galaxy S7en S7 Edge zijn momenteel vanaf 599,00 euro te koop met een gratis 64GB geheugenkaart van Samsung: KPN ,T-MobileVodafoneTele2Coolblue, Belsimpel, Mobiel.nlMedia Markt en GSMWijzer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*