Samsung Galaxy A6 en A6+ te zien op nieuwe afbeeldingen

Smartphones

Samsung is van plan om binnenkort twee nieuwe Android-smartphone voor het middensegment te lanceren. Het zou gaan om de Galaxy A6 en A6+, waarover in de afgelopen maanden al verschillende geruchten zijn verschenen. Vandaag zijn er nieuwe afbeeldingen verschenen van het tweetal, want GalaxyClub heeft zijn hand weten te leggen op een aantal cases voor het tweetal.

Samsung Galaxy A6

Samsung Galaxy A6 en A6+

Het ontwerp komt overeen met eerder verschenen renders. Dit betekent dat de voorkant vrijwel geheel bestaat uit scherm met een kleine bezel aan de boven- en onderkant. In beide gevallen zou het gaan om een oled-scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels en een beeldverhouding 18,5:9. De Galaxy A6 heeft een 5,6-inch scherm en de Galaxy A6+ zou beschikken over een 6-inch scherm.

Samsung Galaxy A6+

Onder de motorkap van de Galaxy A6 vinden we de Exynos 7870-soc van Samsung met 3GB RAM, terwijl de Plus-versie zou worden aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 626-soc met 4GB RAM. Uit de doos draaien beide telefoons op Android 8.0 Oreo. Over de camera is minder informatie beschikbaar, maar de afbeeldingen laten zien dat de Galaxy A6 een enkele lens heeft en de A6+ is uitgerust met een dubbele camera. Onder de camera is een vingerafdrukscanner geplaatst. Beide modellen beschikken verder over een 3,5mm-koptelefoonaansluiting en een usb-c-connector.

Update: we hebben nog twee afbeeldingen van de Galaxy A6+ ontvangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*