.

Render toont LG G7 met vrijwel geen bezels

Smartphones

De LG G7 wordt naar verluidt in maart aangekondigd en zal ergens in april op de markt worden gebracht. Eerder deze week verschenen er al de nodige informatie over de specificaties van het aankomende vlaggenschip en dankzij een nieuw lek van TigerMobiles, een vergelijkingssite voor providers, hebben we mogelijk ook een idee gekregen hoe de LG G7 eruit zal komen te zien. Het is overigens verstandig om dit gerucht met een flinke korrel zout te nemen, want TigerMobiles kan deze render ook zelf hebben gecreëerd om hun eigen diensten te promoten. .

Nieuw ontwerp voor LG G7

De render van de vermeende LG G7 toont een ontwerp met vrijwel geen bezels, afgezien van de kleine strook aan de bovenzijde voor de plaatsing van de verschillende sensoren en een selfiecamera met mogelijk twee lenzen. Verder zijn er vrijwel geen bezels zichtbaar, zelfs niet aan de onderkant, wat suggereert dat dat de vingerafdrukscanner aan de achterzijde zal zijn te vinden. De navigatieknoppen zullen virtueel in het onderste gedeelte van het scherm worden weergegeven.

Verwachte specificaties

Daarnaast sprak ETNews eerder deze week met een anonieme bron over de specificaties van de LG G7. Volgens de insider zal de smartphone worden aangedreven door de Snapdragon 845-soc van Qualcomm, de krachtigste chip voor Android-smartphones. LG zou zijn eigen oled-scherm willen gebruiken voor de LG G7, zoals het dat ook heeft gedaan met de onlangs uitgebrachte LG V30. De behuizing zou dankzij de IP67-certificering water- en stofbestendig zijn. Gebruikers zouden de telefoon draadloos kunnen opladen en bovendien is er ook ondersteuning aanwezig voor snelladen via Quick Charge 4.

Op de glazen achterkant zouden twee camera’s zijn geplaatst met onder de cameramodule een vingerafdrukscanner. De LG G7 zou ook de eerste smartphone van het bedrijf zijn met een irisscanner en gezichtsherkenning. Volgens de bron van ETNews zal de presentatie van de LG G7 in maart plaatsvinden, enkele weken na het Mobile World Congress in Barcelona, waar de Galaxy S9 van Samsung wordt gepresenteerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren