Samsung Galaxy S9 en S9+ gaan respectievelijk 899 en 999 euro kosten

Smartphones

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ worden later deze maand officieel gepresenteerd op het Mobile World Congress in Barcelona en volgens onze informatie krijgt het duo in Europa een flinke prijsverhoging. In Nederland zal de Galaxy S9 (SM-G960F) voor 899 euro worden aangeboden, terwijl de S9+ (SM-G965F) een adviesprijs krijgt van 999 euro.

Het betekent dat Samsung de adviesprijs van beide modellen heeft opgeschroefd met 100 euro. Vorig jaar werden de Galaxy S8 en S8+ respectievelijk voor 799 en 899 euro gelanceerd. Daarnaast kunnen we bevestigen dat het op vrijdag 2 maart mogelijk wordt om een pre-order te plaatsen en vanaf 16 maart liggen de telefoons in de winkels. De kleurvariant Lilac Purple, waarvan er eerder deze een week een afbeelding lekte, zal voorlopig niet in de Benelux verschijnen. Het is desondanks aannemelijk dat deze kleurvariant later in het jaar alsnog wordt zijn opwachting maakt.

→ Als eerste de Samsung Galaxy S9 of S9+ ontvangen? Schrijf je dan nu in. 

Verder zullen er voor de Galaxy S9 en S9+ de volgende officiële cases verschijnen: Clear View Cover (paars, goud, blauw), Hyperknit Cover (grijs, rood), LED Flip Wallet (paars), Silicon Cover (blauw, roze, grijs), Alcantara Cover (zwart, blauw, rood, mint), Protective Standing Cover (zwart, zilver).

Op zondag 25 februari zal Samsung de Galaxy S9 en S9+ gaan onthullen. Het Unpacked-evenement gaat om 18:00 Nederlandse tijd van start en zal via onze site door middel van een livestream zijn te volgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*