.

Presentatie Samsung Galaxy S9 in februari, vouwbare telefoon in 2019

Smartphones

Er gingen geruchten dat de Samsung Galaxy S9 en S9+ deze week op de Consumer Electronics Show in Las Vegas zouden worden aangekondigd, maar volgens D.J. Koh, het hoofd van de mobiele divisie, zal dat niet het geval zijn. De telefoons zullen namelijk tijdens het komende Mobile World Congress in februari worden gepresenteerd.

Presentatie Galaxy S9 in februari

Samsung onthulde vorig jaar in maart de Galaxy S8-serie tijdens een afzonderlijk evenement in New York en Londen, gevolgd door een lancering in april. De presentatie zal dit jaar plaatsvinden op het Mobile World Congress in Barcelona. We achten het aannemelijk dat de presentatie gepland staat voor zondag 25 februari. De zondag voor de start van de conferentie wordt doorgaans gebruikt voor de introductie van nieuwe apparaten.

Het ontwerp van de Samsung Galaxy S9.

De Samsung-topman bevestigde ook dat het bedrijf hun eerste vouwbare telefoon ergens in 2019 zal lanceren. Vorig jaar vertelde hij aan Zuid-Koreaanse journalisten dat het bedrijf zich richtte op een lancering dit jaar. Hij zei dat de interface het grootste obstakel was en voegde eraan toe dat het bedrijf op zoek is naar manieren om het probleem op te lossen.

Verder bevestigde Koh dat Bixby 2.0 dit jaar zal worden gelanceerd en hij benadrukte dat alle Samsung-apparaten de virtuele assistent tegen 2020 zullen ondersteunen. “Veel bedrijven zijn goed in kunstmatige intelligentie, maar hebben niet veel ervaring met het ontwikkelen van hardware”, zei Koh. “We zijn iets later begonnen, maar we hebben er alle vertrouwen in de beste ervaring voor consumenten te bieden.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren