Pre-order de Samsung Galaxy Z Flip 3 of Fold 3 met €250 korting

Smartphones

Ben je van plan om een Samsung Galaxy Z Flip 3 of Fold 3 aan te schaffen, dan hebben we een prachtige pre-order actie voor je. Bij Mobiel.nl krijg je maar liefst €300 korting op een van de twee toestellen wanneer je een abonnement voor 12 of 24 maanden afsluit. Kies je liever voor een toestel zonder abonnement, dan kun je profiteren van €200 korting op beide smartphones.

Update #1 – De kortingscode voor €300 is niet langer actief. Gebruik nu FOLD200 voor de Fold 3 en FLIP200 voor de Flip 3 om €200 korting te scoren.

Update #2 – Bij Amazon Duitsland krijg je nu €250 korting op de Flip 3 en Fold 3. Vergeet niet om de coupon op de productpagina te activeren.

Bij het afsluiten van een abonnement in combinatie met een Galaxy Fold 3 of Z Flip 3 voer je de kortingscode kz300 in bij het afrekenen. De kortingscode flip200los gebruik je voor de Z Flip 3 en fold200los voor de Fold 3, waarbij de korting in het winkelmandje wordt verwerkt. Daar blijft het niet bij, want bij het plaatsen van een pre-order voor de Fold 3 ontvang je ook nog eens een gratis Flip Cover met S Pen, 1 jaar Samsung Care+ en een Travel Adapter t.w.v. €89.

De Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3 zijn direct te bestellen en Samsung begint vanaf vandaag met het uitleveren van de toestellen, terwijl beide modellen vanaf 27 augustus ook in de winkels liggen. De Fold 3 heeft een adviesprijs van €1799 en de vanafprijs van de Flip 3 is €1049.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*