Opvolger Motorola Moto E komt binnenkort uit?

Smartphones

Motorola Moto GDe huidige Motorola Moto E is alweer enige tijd beschikbaar en als we PhoneArena mogen geloven, dan laat zijn opvolger niet lang op zich wachten. De website heeft namelijk bij de Amerikaanse telecomwaakhond FCC een mysterieuze Motorola smartphone voorbij zien komen onder het identificatienummer IHDT56QF1 en het modelnummer 4583.

In de documenten is weinig informatie voorhanden, maar wat we wel weten is dat de Motorola smartphone ondersteuning biedt voor WiFi 802.11 a/b/g/n, WiFi Hotspot, Bluetooth 4.0, GPS en werkt op de 850/1900MHz GSM frequentie, net als veel andere smartphones van dit moment. Daarnaast zou de nieuwe Moto E zijn uitgerust met een niet-verwisselbare accu.

Dat het gaat om een nieuw toestel van Motorola blijkt uit het feit dat de afmetingen niet overeenkomen met 1 van producten uit de huidige line-up. De mogelijke opvolger van de Motorola Moto E meet in de breedte en lengte 66,96 x 129,9mm, terwijl het toestel diagonaal 136,9mm groot is. Het gaat hier overigens om de gehele behuizing en niet alleen om het scherm.

Het is duidelijk dat het opnieuw gaat om een budget smartphone, want ondersteuning voor 4G/LTE is simpelweg niet aanwezig. Dit zou erop kunnen wijzen dat het de opvolger is van de Moto E met een 4,5-inch groot scherm. Maar het blijft op dit moment voornamelijk bij suggereren en mogelijk gaat het uiteindelijk om een volledig andere toestel. Eerder deze maand maakte moederbedrijf Lenovo namelijk nog bekend dat Motorola zich voornamelijk gaat bezig met duurdere high-end producten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*