Opvolger HTC One M8 (Hima) wordt op 1 maart aangekondigd

Smartphones

We moeten er nog even op wachten, maar de opvolger van de HTC One (M8), de HTC Hima, wordt op 1 maart officieel aangekondigd.

htc-hima-m9-invite-2-710x880

HTC is vandaag begonnen met het versturen van uitnodigingen voor een persevenement dat op zondag 1 maart zal plaatsvinden. Op de uitnodiging zijn geen aanwijzingen te vinden dat het daadwerkelijk gaat om de opvolger van de HTC One (M8), echter lijkt het al wel enige tijd vast te staan dat de HTC Hima tijdens het Mobile World Congress wordt aangekondigd. Wij kunnen in ieder geval geen ander interessant HTC toestel voor de geest halen dat zo belangrijk is dat het een eigen evenement heeft verdiend.

[sc:adsense-tekst ]

De presentatie van de HTC Hima vindt net voor de start het Mobile World Congress (maandag 2 januari) plaats, deze tactiek wordt door veel fabrikanten toegepast zodat men zoveel mogelijk de aandacht naar zich toe kan trekken.

Op de uitnodiging zijn verder geen verdere aanwijzingen te vinden die ons een idee geven wat we kunnen verwachten van de HTC Hima. De achtergrond lijkt een sterrenhemel te tonen en de tekst ‘Utopia in progress’ zegt ons persoonlijk ook niks.

Ben je HTC fan of erg benieuwd naar de Hima? Noteer dan snel 1 maart in je agenda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*