.

OnePlus brengt OxygenOS 9.0.7 uit voor OnePlus 6T

Smartphones

OnePlus heeft een nieuwe update uitgebracht voor de OnePlus 6T, die verschillende verbeteringen, optimalisaties en bugfixes bevat, naast de toevoeging van een nieuwe functie voor Bluetooth-headsets. De OxygenOS 9.0.7-update wordt op dit moment gefaseerd uitgerold en zal spoedig globaal worden aangeboden.

OxygenOS 9.0.7

Volgens de lijst met veranderingen zorgt de update op de OnePlus 6T voor verbeterde Bluetooth-stabiliteit voor betere connectiviteit, geoptimaliseerde stabiliteit voor Wi-Fi-verbindingen, geoptimaliseerd energieverbruik in standby, verhelpt het weergaveproblemen voor de achtergrond van een vergrendeld scherm, evenals algemene bugfixes en verbeteringen. De OxygenOS 9.0.7-update brengt ook verbeterde cameraprestaties voor slow motion-video’s en voegt een audiotuner toe voor Bluetooth-headsets.

De OnePlus 6T is sinds eind oktober beschikbaar in Nederland. Het toestel is exclusief te verkrijgen bij Belsimpel. Het goedkoopste model met 6GB RAM en 128GB opslag kost 559 euro en onlangs werd ook de Thunder Purple-kleurvariant aan het aanbod toegevoegd. Dit laatstgenoemde model heeft 8GB aan werkgeheugen en is te koop voor 589 euro. Alle varianten draaien op dit moment op Android 9.0 Pie en beschikken over een 6,41-inch oled-scherm in combinatie met een Snapdragon 845-soc van Qualcomm.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren