OnePlus 8-accu kan in 30 minuten tot 50 procent draadloos worden opgeladen

Smartphones

OnePlus introduceert zijn eerste oplossing voor draadloos opladen: Warp Charge 30 Wireless. De oplossing is beschikbaar op de nieuwe OnePlus 8-smartphones ā€“ die vanaf 14 april 2020 verkrijgbaar zijn ā€“ en is in staat een smartphonebatterij draadloos op te laden tot 50 procent in slechts 30 minuten. Met Warp Charge 30 Wireless voorziet OnePlus zijn gebruikers van een probleemloze, snelle manier van opladen.

Warp Charge

De Warp Charge 30 Wireless is in staat op te laden met maximaal 30 watt en gebruikt daarvoor een serie geĆÆsoleerde laadpompen. Daarmee biedt de oplossing een van de hoogste oplaadcapaciteiten in de branche. De rechtstreekse oplaadarchitectuur van de Warp Charge 30 Wireless maakt verder gebruik van een op maat gemaakte chip voor betere communicatie tussen het draadloze-oplaadstation en de smartphone, en dus een verhoogde oplaadefficiĆ«ntie.

OnePlus hecht grote waarde aan snelheid en is voortdurend op zoek naar de snelste en meest geavanceerde technologieƫn die de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. De nieuwe Warp Charge 30 Wireless is niet alleen een van de snelste oplossingen op de markt voor draadloos opladen, maar ook een van de meest innovatieve technologieƫn die de draadloze toekomst van OnePlus ondersteunt.

ā€œOnze producten zijn ontwikkeld om een oplossing te bieden voor de problemen waar onze gebruikers tegenaan lopenā€, vertelt Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus. ā€œNieuwe technologieĆ«n worden pas geĆÆmplementeerd als ze uitvoerig zijn getest en voldoen aan onze hoge standaard. We streven ernaar gebruikers topkwaliteit te bieden. Na drie jaar uitgebreide R&D zijn we verheugd om een van ā€™s werelds snelste oplaadtechnologieĆ«n eindelijk beschikbaar te maken voor onze gebruikers.ā€

De OnePlus 8-serie is ook compatibel met Qi-opladers van derden. Dit betekent dat je bijna elke draadloze oplader voor een OnePlus-apparaat kunt gebruiken (maximaal 10 watt).


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren