.

OnePlus 5 komt mogelijk zonder 3,5mm-koptelefoonaansluiting

Smartphones

OnePlus-ceo Carl Pei bevestigde recentelijk dat dat het volgende vlaggenschip van het bedrijf in de zomer wordt aangekondigd. In gesprek met The Verge suggereerde hij dat het toestel vermoedelijk als de OnePlus 5 op de markt wordt gebracht, en een OnePlus-medewerker bevestigt dit vandaag nogmaals op het officiële forum. Daarnaast maakte OnePlus bekend dat het met de experts van DxO gaat samenwerken om de prestaties van de camera te verbeteren.

OnePlus 5

Cijfer 4 brengt ongeluk

De OnePlus 5 is eigenlijk het vierde vlaggenschip van het bedrijf, maar zoals je eerder al kon lezen wordt het cijfer vier in Azië namelijk geassocieerd met pech, ook wel bekend als tetrafobie, waardoor de volgende smartphone als de OnePlus 5 op de markt wordt gebracht. Verder zijn de mensen van OnePlus ook fan van de gepensioneerde NBA-speler Robert Horry. Naar verluidt hangen er in het kantoor twee schilderijen van Horry, die zijn gehele carrière het nummer vijf droeg.

Samenwerking met DxO

OnePlus bracht eveneens naar buiten dat het een samenwerkingsverband met DxO is aangegaan om de camera te verbeteren.

“We zijn blij om aan te kondigen dat we met DxO hebben samenwerkt om de camera van ons aankomende vlaggenschip, de OnePlus 5, te verbeteren. DxO is bekend om zijn bepalende fotografie benchmark, de DxOMark. Ze hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van fotografie, zowel voor professionele camera’s als voor smartphones.”

Momenteel is de HTC U 11 de best beoordeelde smartphonecamera, gevolgd door de Google Pixel en Samsung Galaxy S8. Gezien de samenwerking tussen OnePlus en DxO is het aannemelijk dat de OnePlus 5 kan concurreren met dit drietal.

Er gaan onder andere geruchten dat de OnePlus 5 wordt voorzien van een dubbele camera aan de achterzijde. Zo lekte er eerder deze week al een foto uit van een OnePlus 5-prototype met een dubbele camera en zonder 3,5mm-koptelefoonaansluiting, hoewel deze ook aan de bovenkant zou kunnen zitten. Een benchmark toonde aan dat het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 835-soc van Qualcomm in combinatie met 6GB ram en 64GB opslag.

Het is de bedoeling dat de OnePlus 5 deze zomer wordt uitgebracht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren